Помощ
 

Сайтът на Министерството на икономиката е оптимизиран за работа с интернет браузери Internet Explorer версия 7.xx и по-висока, Mozilla Firefox версия 3.xx и по-висока, Google Chrome и др. съвременни интернет браузери.

За да гледате видео материалите, трябва да имате инсталирана актуална версия на Flash Player, който може да изтеглите безплатно от http://www.adobe.com. За да гледате онлайн излъчванията, освен актуална версия на Flash Player, е необходимо в защитната стена (Firewall) да е отворен порт 2055 (при проблем се обърнете към Вашия системен администратор).

Част от съдържанието е в .pdf формат, изискващ безплатен софтуеър като Adobe Reader или аналогични.

Съдържанието на английската версия на сайта не е идентично с българската версия.

Сайтът е динамичен, съдържанието му се обновява и актуализира ежедневно. Съдържанието на рубриките "Свързани документи", "Формуляри" и др. е релевантно на основното съдържание в отделните страници по съвпадение на т.нар. "ключови думи" и не е изключено в някои случаи да има разминаване.

За кандидатстване по стажантска програма, при попълване на специалния on-line формуляр моля следвайте указанията. Във всяка страница от формуляра, след попълване на цялата изискуема информация, натиснете бутона "Запиши" и после "Напред" - за следваща страница. При необходимост от редакция, можете да натиснете бутон "Назад". След попълване на всички страници, при достигане на последната, натиснете бутон "Потвърждение". При успешно попълване ще получите на посочения от Вас e-mail адрес потвърждение за регистрация.

За бързо откриване на необходимата Ви информация може да ползвате Картата на сайта, както и вградените възможности за търсене, филтриране по ключова дума, дата и сортиране по азбучен ред.

За предложения, мнения и сигнали при забелязани неточности в този сайт, ни информирайте на електронната поща: e-docs@mig.government.bg

 
Пишете ни
Министерство на иновациите и растежа
ул. "Княз Александър I" 12
ЕИК 177549112
тел.: +359 2 940 7604

факс: +359 2 9872190; 02 9819970
 
Оперативна програма Заявяване на услуги по електронен път
Контакти: София ул. "Княз Александър I" 12 / тел.: +359 2 9407604 / docs@mig.government.bg Последвайте ни: Facebook YouTube Twitter